Groapa de Gunoi de la Frăteşti este funcţională

marian MinaÎncepând cu data de 16 august 2017, Depozitul Ecologic de la Frăteşti urmează să fie funcţional, fiind obţinute toate avizele necesare.
Anunţul a fost făcut de către Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean, joi, 10 august, în cadrul unei conferinţe de presă.
În acelaşi timp, preşedintele Consiliului judeţean a prezentat şi cele mai importante proiecte care au fost demarate în ultima perioadă:
” Am semnat contract pentru DJ 505(tronsonul din Putineiu) şi urmează să emitem alte trei ordine de începere a lucrărilor pentru DJ 401 A, DJ 404 şi DJ 611.
Acestea din urmă, sunt proiecte ce au fost blocate şi noi am reuşit să le deblocăm. Urmează să mai urcăm pe SEAP lucrarea pentru DJ 412, Vărăşti-limită judeţ Călăraşi. Totodată, s-a dat undă verde şi pentru modernizarea curţii interioare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
În acelaşi timp, managerul unităţii medicale lucrează la întocmirea caietului de sarcini pentru achiziţionarea de echipamente medicale moderne”, a spus mai spus Marian Mina.


Publicat  :  august 10, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare