Gheorghe Breazu,primarul care „sfințește locul”

breazu

” Omul sfințește locul”, obișnuim să spunem atunci când vedem rezultatele muncii unui om gospodar. Proverbul se potrivește de minune primarului comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, localitate în care investițiile publice din ultimii trei ani au reușit să schimbe fața comunei, contribuind la creșterea calității vieții locuitorilor săi.
” Doar în ultimii trei ani au fost semnate contracte de finanţare în valoare de 240 de miliarde. În curând vom finaliza lucrările de reabilitare la dispensar, săptămâna viitoare începem proiectul pentru reabilitarea trotoarelor în satul Hodivoaia, am emis ordinul pentru începerea asfaltărilor pe străzile din Vieru, Hodivoaia şi Putineiu. Avem mult de muncă, pentru cetăţenii din localitatea noastră”.

dispensar putineiu

În acest moment, consiliul local Putineiu are în derulare mai multe proiecte de infrastructură:
1. MODERNIZARE, REABILITARE ŞI DOTARE DISPENSAR UMAN PUTINEIU, ÎN COMUNĂ PUTINEIU, JUDEŢUL GIURGIU – proiect finanţat prin PNDL, Subprogramul “Modernizarea satului românesc” – realizat în proporţie de 70%.
2. “ÎMBUNĂTĂŢIREA INFRASTRUCTURII RUTIERE PRIN ASFALTARE ÎN COMUNĂ PUTINEIU, JUDEŢUL GIURGIU” – modernizare străzi:
– Sat Putineiu – 2905,8 ml;
– Sat Hodivoaia – 2148,06 ml;
– Sat Vieru – 5729,15 ml.
– Proiect finanţat prin PNDL, Subprogramul “Modernizarea satului românesc”.
3. Amenajări alei pietonale în comună Putineiu, respectiv satul Hodivoaia – 1600 ml, satul Putineiu -1820ml şi satul Vieru 1450 ml.
4. “Reabilitarea drumurilor de interes local prin asfaltare, în satele Putineiu, Hodivoaia şi Vieru, comună Putineiu, judeţul Giurgiu”
– Sat Putineiu – 5295,5 ml;
– Sat Hodivoaia – 2545 ml;
– Sat Vieru – 1761 ml.
4. „ACHIZIȚIE BULDOEXCAVATOR CU ACCESORII DE CĂTRE COMUNĂ PUTINEIU, JUDEȚUL GIURGIU” – finanţarea proiectului se face prin AFIR, Măsura 6/6B “Sprijin pentru dezvoltare locală în interes colectiv a comunităţilor din teritoriul GAL”.
consiliul local putineiu

În cadrul şedinţei extraordinare a consiliului local Putineiu, care a avut loc joi, 29 august, a fost rectificat bugetul de venituri şi cheltuieli al localităţii. A fost aprobată şi o cofinanţare de 2% pentru
Proiectul ” Şcoala după Şcoală” prin care peste 170 de elevi din comuna Putineiu vor beneficia de ore suplimentare de pregătire, de dotări didactice moderne şi de o masă gratuită pentru elevi.


Publicat  :  august 29, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare