Exclusiv: Marian Mina, preşedinte executiv PSD Giurgiu: Îmi doresc ca viitorul primar al municipiului Giurgiu să fie Cătălin Corbea

Marian Mina- Catalin Corbea

Prezent sâmbătă, 15 iunie, la Prundu, cu ocazia zilei comunei, Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean şi preşedinte executiv PSD Giurgiu, a confirmat faptul că primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, are cele mai mari şanse să fie candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Giurgiu la alegerile locale din 2020:

„Am văzut zile trecute pe facebook: 10 ani de primărie, 10 ani de nota zece. Au fost 10 ani de dezvoltare, de bunăstare în Prundu. Avem şi noi la Giurgiu nevoie de un asemenea primar. Îmi doresc din tot sufletul să îl avem pe Cătălin Corbea primar al municipiului în 2020.”
Preşedintele executiv PSD Giurgiu spune că în acest moment stadiul discuţiilor sunt destul de avansate, fiind aşteptat doar un răspuns ferm din partea lui Cătălin Corbea. Cel mai probabil, acesta o să vină în toamna acestui an.
O echipă tânără, performantă, Marian Mina, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean şi Cătălin Corbea, pentru primăria municipiului Giurgiu, se pare că este oferta electorală pe care o pregătesc social-democraţii giurgiuveni pentru alegerile locale din 2020.


Publicat  :  iunie 19, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare