Exclusiv: Marea dorinţă a primarului Nicolae Barbu! Vezi ce a mărturisit ” fraţilor ” !

intalnire

Cu toate că a declarat de nenumărate ori că nu intenţionează să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Giurgiu, se pare că planurile primarului Nicolae Barbu s-au modificat în ultimul timp.
Primul semnal a fost lansat de către deputatul Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu, în ultima conferinţă de presă:
” Eu sunt sigur, Nicolae Barbu va candida. Eu cred că tot de la PSD, fără discuţie. Nu este doar o presupunere, eu vă spun sigur, din informaţiile pe care le am, domnul primar Barbu s-a răzgândit şi va candida la primăria Giurgiu. „
Deşi lansată voalat, fără prea multe amănunte, dezvăluirea liderului ALDE Giurgiu este foarte bine susţinută. (Ciumberică ştie de ce!)
Pe surse, bineînţeles, am aflat momentul în care a avut discuţia despre o nouă candidatură a primarului Nicolae Barbu la alegerile locale din anul 2020.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, o întâlnire pe ateliere a „fraţilor”, desfăşurată la „Templul ” de la fosta cantină a CET-ului, a fost urmată de o scurtă petrecere de socializare. Printre participanţi: Nicu Ghiţă, administratorul public al primăriei, consilierul local Liviu Ionescu, Marian Mihalcea.. etc. După un pahar de vin foarte bun, inevitabil s-a ajuns şi la discuţii pe teme politice.
Sursele noastră spun că primarul Nicolae Barbu şi-ar fi dorit în primul rând un loc eligibil pentru alegerile europarlamentare. Primarul municipiului Giurgiu era numele surpriză anunţat de către senatorul Niculae Bădălău în conferinţele de presă ca posibil candidat din partea PSD Giurgiu la europarlamentare. Între timp, subiectul a fost îngropat.
A doua variantă pentru Nicolae Barbu era primul loc pe lista de la Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 2020.
Bănuind, pe bună dreptate, că nu se află deloc în graţiile conducerii PSD Giurgiu şi, odată cu pierderea funcţiei de primar, nu are vreo garanţie pentru un post de parlamentar, Nicolae Barbu şi-a propus o nouă candidatură la alegerile locale, pentru a avea peste 6 luni o posibilitate solidă de negociere.
Dorinţa reală a primarului Nicolae Barbu este un post de parlamentar, acesta ar fi planul, spun sursele noastre „frăţeşti”
.
Sursa foto: Facebook


Publicat  :  februarie 10, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare