eMAG investeşte în judeţul Giurgiu

Mina-JoitaMarian Mina, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, a participat marţi, 28 noiembrie, împreună cu senatorul Niculae Bădălău, preşedinte executiv PSD, deputatul Elena Dinu, prefectul Nina Crişu şi Alexandru Păuna, viceprimarul comunei Joiţa, la o întâlnire cu ministrul pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer, cu Stanciu Iulian Gabriel, CEO eMAG și cu Uba Ilie Daniel, Project Manager Real Estate eMAG.
Cel mai mare retailer online local și-a prezentat disponibilitatea de a inveşti la Joiţa, în judeţul Giurgiu.
„Pornind de la aceste premise ne-am angajat ca, într-o primă etapă, să sprijinim eMAG, respectând legislația în vigoare, pentru a pune bazele unui parc industrial în Giurgiu.
Cea de-a doua etapă presupune o investiție fabuloasă pentru județul Giurgiu, sub forma unui depozit platformă, cel mai mare din toată Europa și cel mai tehnologizat, desfășurat pe o suprafață de 120.000 mp, în prezent fiind realizată organizarea de șantier. Beneficiile județului Giurgiu sunt imense. Astfel, investiția se ridică la 300.000.000 lei și implică angajarea a minim 800 de persoane în prima etapă. Cea de-a doua etapă va duce la crearea a 5000 de locuri de muncă. Consiliul județean Giurgiu s-a angajat la modernizarea DJ602, urmând apoi a face lobby pe lângă Ministerul Transporturilor pentru ieșire-intrare pe A1 „, a declarat Marian Mina, cu acest prilej.


Publicat  :  noiembrie 28, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare