” Dilemele” primarului de la Adunaţii Copăceni, Dănuţ Rusu: Cine-a pus… stâlpul în drum, ăla (n)-a fost om nebun

ac1Dacă tot trăim în ţara care are stâlpi pe mijlocul şoselei, de ce să nu avem şi pe mijlocul trotuarului? Ori trotuare în mijlocul stâlpilor, depinde de perspectivă din care priveşti. Dilema poate fi elucidată  de către Danuţ Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni.danut rusu
Lider absolut la nivel judeţean al cheltuirii banilor publici, alături de primarul de la Stoeneşti, Ilie Ene, pe tot felul de SF-uri şi expertize tehnice care nu se regăsesc în lucrările de investiţii din comună, primarul comunei Adunaţii Copăceni ” a reuşit ” să realizeze un  proiect din seria Caracal: stâlpii de electricitate se află chiar în mijlocul trotoarelor pe care le  execută în comună.ac2
Situaţia a fost semnalată de către Ciprian Alexandru, preşedintele USR Giurgiu, pe pagina personală de socializare:

Ciprian Alexandru 2„Asta nu mai are legătură cu politica, e pur și simplu dispreț pentru banul public și pentru cetățeni.
Avem o nouă atracție turistică în județul nostru, stâlpi de electricitate în mijlocul trotuarelor. Se întâmplă în comuna Adunaţii Copăceni şi este o nouă bătaie de joc a primarului de acolo la adresa cetățenilor.
Aşteptam să i se dea premiul pentru idiotul anului acestui primar cu stâlpul în drum.”

ac3Lucrarea de zeci de miliarde de lei este executată (se putea altfel?!), de către firmele lui George Cuşă. Şi pentru că ” regele asfaltului” din Giurgiu nu fabrică şi pavele, trotuarele din Adunaţii Copăceni au fost asfaltate cu bitum.


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare