Costel Cărăpăncenu, primarul comunei Ghimpaţi, un primar de… AUR. În exclusivitate, discuţii de pe grupul de whatsapp al conducerii PNL Giurgiu

carapanceanu poster- rezise

În ultima perioadă sunt tot mai multe semnale venite din zona politică giurgiuveană care lasă de înţeles că primarul comunei Ghimpaţi, Costel Cărăpăncenu, tatonează discret o posibilă implicare în proiectul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) care începe să prindă contur şi la Giurgiu.
Vechea relaţie de prietenie pe care primarul comunei Ghimpaţi o are cu liderul AUR Giurgiu, George Csender, încă din perioada Convenţiei Democratice, fac credibile toate aceste zvonuri.
Costel Cărăpăncenu, ” liderul” primarilor PNL Giurgiu, este foarte nemulţumit de ceea ce se întâmplă în cadrul Organizaţiei Judeţene PNL, dar şi la nivel central.
Într-o scrisoare manifest, postată recent pe grupul de whatsapp al celor care fac parte din Biroul Permanent Judeţean al PNL Giurgiu, primarul Costel Cărăpăncenu acuză conducerea PNL Giurgiu că a amăgit primarii şi alegătorii cu promisiuni deşarte şi cere o schimbare de atitudine.
Prezentăm astăzi în exclusivitate un fragment din discuţia liderilor liberali giurgiuveni de pe grupul închis de whatsapp.mesaj bpj pnl 1-rezisemesaj BPJ PNL 4


Publicat  :  februarie 3, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare