Constantin Ionescu şi Marian Mina pregătesc o nouă performanţă electorală la Toporu : 95 % din voturi pentru PSD

Constantin Ionescu Toporu-horz

La ultimele alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale, în comuna Toporu PSD-ul a obţinut cele mai bune rezultate la nivelul judeţului Giurgiu.
Pentru alegerile locale din această toamnă, Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu, şi-a propus un scor electoral mult mai ambiţios: 11 consilieri din 11, 95% din voturi pentru Marian Mina, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean:

” Pe lângă celelalte calităţi pe care trebuie să le aibă un primar, oamenii îl aleg pentru că este o persoană determinată, hotărâtă şi de caracter. Nimeni în ultimii 30 de ani nu a făcut ce a făcut Marian Mina şi PSD-ul pentru comuna Toporu. Avem apă curentă, canalizare, străzi moderne, o şcoală în construcţie şi multe altele. În prezent se lucrează pe DJ 605, urmează DJ 603. Locuitorii din Toporu vor ajunge în 15-20 de minute la Giurgiu şi Alexandria. Se oferă o oportunitate extraordinară pentru oamenii din Toporu.
Dacă eşti sincer, nu poţi să nu recunoşti meritele şi munca depusă de către Marian Mina la Consiliul Judeţean.
La alegerile din această toamnă locuitorii comunei Toporu vor veni masiv la vot şi vor vota Marian Mina pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean”, ne-a declarat Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu.


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare