Comuna Toporu-Triunghiul Bermudelor din judeţul Giurgiu

În dată de 11 noiembrie, un autocar în care se aflau 40 de turişti, venea dinspre Craiova şi se îndrepta spre Turcia.
Spre nefericirea lor, GPS-ul arata şoferului drept cel mai scurt drum spre Vama Giurgiu DJ 503. La doar un km de comună Toporu, autocarul rămâne suspendat în gropile de pe acest drum. Sunt doar la un pas de a se răsturna, turiştii aşteaptă timp de câteva ore în frig. Într-un final, intervin cei de la primăria comunei Toporu şi turiştii sunt salvaţi:”În mod normal, DJ 503, fiind un drum judeţean, noi, cei din comună, nu aveam nici o calitate de a interveni aici. Sunt foarte multe cazuri, în perioada sezonului rece, situaţii care, în mod normal, revin în responsabilitatea Consiliului judeţean. Era vorba, totuşi, de oameni, care se aflau în frig şi în pericol de a-şi pierde viaţa, astfel că am intervenit noi.”, este declaraţia primarului Constantin Ionescu, referitor la acest caz.
Acesta mai spune că a intervenit doar pentru că era în joc viaţa unor oamenii şi pentru că are o relaţie foarte bună cu conducerea ISU Giurgiu:’ Am un respect pentru cei care lucrează la ISU Giurgiu şi pentru conducerea acestei instituţii. Apoi, era în joc viaţa unor oameni, dacă era vorba doar despre conducerea Consiliului judeţean, i-aş fi lăsat pe ei să se descurce. I-am atenţionat de atâtea ori despre aceste situaţii, nu ne-au luat în considerare.” a mai declarat primarul Constantin Ionescu. 10440923_10202102657087588_4366522598044668144_n


Publicat  :  decembrie 3, 2014

Related Articles

Un comentariu

  1. Fanus

    Are dreptate Domnul primar! Cine nu a fost pe acest drum nu are de unde sa stie ca a nimerit in triunghiul Bermudelor. Este o rusine pentru judetul Giurgiu ca acesata portiune din DJ.503 sa arate ca dupa un bombardament.Intradevar GPS-ul arata ca drumul cel mai scurt de la Alexandria la Giurgiu este pe DJ.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare