Comuna Putineiu va avea un dispensar modern

Gheorghe Breazu

În data de 8 ianuarie 2019, Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii: „Modernizare, reabilitare şi dotare Dispensar Uman Putineiu”.
Modernizarea dispensarului din comuna Putineiu se realizează din fondurile MADR, în cadrul programului PNDL 2. Valoarea investiţiei este de aproximativ 46 de miliarde de lei şi are termen de finalizare 8 ianuarie 2020.
„Obiectivul investiției îl constituie asigurarea unor servicii medicale de calitate pentru toţi locuitorii comunei Putineiu, asigurarea unor spaţii adecvate pentru desfăşurarea în condiţii de maximă igienă a actului medical, atât pentru medic, cât şi pentru pacienţi.
Clădirea urmează să deservească cabinetul în care îşi desfăşoară activitatea medicul de familie, farmacia, de asemenea, vom încerca să atragem medici specialişti din domenii diverse.
Investiţia este una importantă pentru locuitorii comunei, deoarece majoritatea acestora au o vârstă înaintată, ce nu le permite deplasarea la alte centre medicale din afară localităţii.”, a declarat Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu.


Publicat  :  ianuarie 22, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare