Ce prieteni are la Giurgiu Eduard Hellvig, viitorul şef SRI!

Helvig-giurgiu

Președintele Klaus Iohannis a decis nominalizarea europarlamentarului liberal Eduard Hellvig pentru postul liber de director SRI.
În ultimii ani, mai ales în perioada în care a îndeplinit funcţia de secretar general, Eduard Hellvig s-a implicat intens în aproape tot ce însemna activitatea PNL Giurgiu. Ştafeta a fost apoi predată preşedintelui de la Ilfov, Marian Petrache.
Cel mai bun prieten din Giurgiu al viitorului şef de la SRI este primarul suspendat de la Izvoarele, Alin Bănica Stanciu. S-au cunoscut în perioada în care activau la nivel de organizaţie naţională de tineret, iar prietenia este una strânsă, la nivelul familiilor.
Hellvig este foarte apropiat şi de Vasile Mustatea, preşedintele Consiliului judeţean. L-a sprijinit când a preluat conducerea organizaţie judeţene şi a fost în permanenţă una dintre persoanele ce l-au susţinut în cadrul conducerii PNL.
Tot din perioada în care erau tineri liberali, a rămas şi Ionel Muscalu prieten cu unul dintre cei mai puternici oameni din România. Prin intermediul lui Alin, pe Hellvig l-a cunoscut şi preşedintele PLR Toma Petcu. Nu are acelaşi nivel de relaţie, cum au primii trei, dar are o uşă deschisă oricând.

Claudiu Cimpoeru,Cristina Rotaru


Publicat  :  februarie 20, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare