Când Anton răceşte, pe liberali îi doare-n gât !

PNL GiurgiuPăguboasa lege electorală, care a transformat aleşii locali în sclavi ai preşedintelui de partid, şi-a
văzut efectele la şedinţa extraordinară a Consiliului judeţean Giurgiu de joi, 31 august 2017.
Precum un elev cu temele nefăcute, care speră să nu fie ascultat, consilierii judeţeni PNL nu ştiau cum să-şi mai ascundă privirile de jenă.
Atunci când se presupune eşti ales să reprezinţi interesele cetăţenilor, cum poţi să explici că tu votezi împotriva înfiinţării unui centru pentru îngrijirea bătrânilor la Băneasa? Cum mai poate consilierul liberal Dumitru Gavrilă să meargă la Răsuceni? Ce să mai spună? Că nu este de acord că persoanele vârstnice să aibă un trai decent?
Sunt doar câteva dintre propunerile de proiectele, la care consilierii liberali fie au votat împotrivă, fie s-au abţinut. Este cu atât mai greu de înţeles votul acestora, în condiţiile în care nu au prezentat vreun argument, nu au propus amendamente. Pur şi simplu, au tăcut!
Din 24 de puncte aflate pe ordinea de zi, doar 6 au fost votate de către liberali.
În deschiderea şedinţei, Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean, a prefaţat conduita pe care consilierii PNL trebuia să o respecte:
” Ştiu că aveţi voie să aprobaţi astăzi 4 proiecte. Sunteţi în grafic! „, cu referire la o întâlnire „de consultare ” pe care liberalii au avut-o în dimineaţa zilei cu preşedintele partidului.
Situaţia penibilă în care au fost puşi de către conducerea partidului, a creat o vădită stare de tensiune şi în grupul consilierilor PNL.
Florin Velicu şi-a explicat atitudinea printr-o durere-n gât: ” Am o durere în gât. Acum plec la doctor „.
După şedinţă, pe holurile Consiliului judeţean deja se discuta despre o ” revoltă” a consilierilor împotriva conducerii partidului, care i-a transformat în ” muţii anonimi „.


Publicat  :  august 31, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare