Anton susţine că şi-a” furat-o” de la Bădălău!

antonLa aproape orice eveniment monden, există un specimen de persoane care se prezintă neinvitaţi, în speranţa că vor apuca o bucată de friptură, că vor bea şi ei un pahar de vin.
În mediul rural, aceştia sunt sunt numiţi „atârnători”, dar sunt cunoscuţi şi după derivatele „atârnache” sau „atârnescu”.
Familia de cuvinte are la bază verbul a atârna, cu sinonimele sale: a se agăţa, a se fixa, a se prinde sau a depinde.
Aşa cum spune şi definiţia, „atârnătorii” nu prestează o anume activitate, ei depind sau se agaţă de cineva sau de ceva.
Unii stau pe banii părinţilor, alţii pe ai prietenilor, iar alţii fac politică.
Prezent, NEINVITAT, la nunta de sâmbătă seara, dintre fiul primarului de la Comana cu fiica primarului de la Colibaşi, preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, susţine că ar fi fost agresat de către senatorul Niculae Bădălău. Toţi cei prezenţi la eveniment, infirmă spusele liderului PNL Giurgiu. Mai mult, martorii spun că astfel de provocări sunt specifice lui Marin Anton:
„Și eu avut un incident cu Anton Marin, acum patru ani, am avut un business, a trebuit să ne despărțim, ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seară este o copie a ceea ce mi s-a întâmplat și mie. Provocarea face parte din tehnica de bază. M-a provocat să îl lovesc și a venit apoi cu o serie de plângeri penale. Cu președintele Bădălău a încercat ca să câștige politic, pentru că este la fundul sacului”, spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.
Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, povesteşte filmul ” evenimentului ” de la Comana;
” Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton.”.

Claudiu Cimpoeru


Publicat  :  septembrie 17, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare