Adrian Răcaru are susţinerea colegilor pentru conducerea IJP Giurgiu

14494612_10205572122822063_6249135121503625159_nLa sfârşitul săptămânii trecute, prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române și cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, comisarul șef de poliție Vasile Tache a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de director al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Această schimbare a avut loc la solicitarea fostului şef al poliţiei Giurgiu, conştient fiind că oricum urmează să fie înlocuit din funcţie.
În acelaşi timp, cel de-al doilea adjunct al IJP Giurgiu, Vasile Moise, a fost transferat în cadrul IGPR. Este o decizie personală, Vasile Moise fiind foarte aproape de vârsta de pensionare, iar salariul din cadrul IGPR îi asigura o pensie mai mare.
Interimatul la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie este asigurat de către Inspectorul Sef Cătălin Georgescu. Este foarte probabil că acest interimat să dureze până la începutul anului 2017. După alegeri, cele mai mari şanse să conducă IJP Giurgiu le are Adrian Răcaru, care are susţinerea tuturor colegilor. Acesta urmează să fie secondat de către şeful Poliţiei Economice Viorel Polexe.


Publicat  :  octombrie 4, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare