A FOST ANUNȚATĂ OFICIAL PENSIONAREA SECRETARULUI MUNICIPIULUI GIURGIU, PETRE ROȘU

 

Petre RosuÎn cadrul ședintei consiliului local de marți, 23 ianuarie 2018, a fost anunțată oficial pensionarea secretarului municipiului Giurgiu, Petre Roșu.
După aproximativ trei decenii (28 ani) petrecuți în funcția de secretar al municipiului Giurgiu, despre Petre Roșu s-a vorbit astăzi de profesionalism și integritate, bunăvoință și modestie, fiind un exemplu pentru cel care îi va prelua funcția și căruia Petre Roșu i-a oferit sfatul de a nu face compromisuri și de a respecta legea întru în totalitate.
La finalul ședinței, secretarul municipiului a primit din partea primarului Nicolae Barbu o diplomă de onoare și din partea consilierilor o plachetă pentru întreaga activitate desfășurată în Primăria Giurgiu, 36 in total din care 28 de secretar.diploma
”Vreau să vă felicit pentru întreaga activitate și totodată să vă mulțumesc pentru faptul că mi-ați fost alături în acești 5 ani și jumătate. Mi-aș fi dorit ca si după pensionare să puteți ocupa acest post însă, din păcate, legea administrației publice a fost schimbată,” a declarat primarul Nicolae Barbu.
În cadrul aceleași ședințe, a fost făcută o propunere de proiect de hotărâre pentru ședința din luna februarie, aceea ca Petre Roșu să fie declarat cetățean de onoare al municipiului, în semn de respect și mulțumire pentru tot ceea ce a făcut în toată activitatea din cadrul administrației locale.


Publicat  :  ianuarie 23, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare