Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu, a depus jurământul pentru un nou mandat

Juramant Toporu 1

„ Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei. Așa să îmi ajute Dumnezeu! „– este jurământul rostit astăzi, 17 octombrie, de către consilierii locali şi primarul comunei Toporu, Constantin Ionescu.consilieri locali Toporu
În prezenţa reprezentatului Instituţiei Prefectului, Ana Maria Voevozeanu, a Gabrielei Horga, prima pe lista de candidaţi PNL pentru Senatul României, a deputaţilor Alina Meclea şi Andrei Alexandru, Constantin Ionescu fost învestit în funcţie şi a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Toporu.
Totodată, a fost constituit şi Consiliul Local Toporu, în care toţi cei 11 consilieri sunt aleşi pe listele PNL.
Alina Meclea+ Andrei Alexandru

” Domnul primar a reuşit să închege o echipă foarte bună, a reuşit să obţină 11 din 11 mandate pentru PNL, pentru mine nu este o surpriză. Ştiu foarte bine ce aţi făcut şi în mandatul trecut, cât de uniţi aţi fost şi ce eforturi aţi depus, alături de domnul primar, pentru a aduce comuna Toporu aşa cum arăta astăzi. Prima dată am venit la dumneavoastră în comună în campania de alegeri din anul 2004. Imaginea de astăzi cu ce era atunci este într-un contrast evident. „, a declarat deputatul PNL, Andrei Alexandru.
Constantin Ionescu+ Horga” Am fost cu toţii impresionaţi de ceea ce am văzut în comuna dumneavoastră, am văzut, în primul rând, o şcoală modernă, aşa cum nu există în foarte multe comune din ţară. Aceasta dovedeşte că primarul dumneavoastră, Constantin Ionescu, a muncit cu folos, în interesul comunităţii din comuna Toporu. La noi, parlamentarii PNL, domnul primar va găsi întotdeauna tot sprijinul de care are nevoie”, a spus Gabriela Horga, prima pe lista PNL Giurgiu pentru Senatul României.Constantin Ionescu
La rândul său, primarul Constantin Ionescu, OMUL care a reuşit să schimbe fundamental fata comunei Toporu, a mulţumit echipei sale şi tuturor locuitorilor din comună pentru încrederea pe care i-o acorda de mai bine de 12 ani.
Şi o promisiune, proiectele vor continua, în beneficiul oamenilor din comuna Toporu.


Publicat  :  octombrie 17, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare