Iulian Andrei, noul primar al comunei Bulbucata, a fost învestit în funcţie şi a depus jurământul

Bulbucata

Iulian Andrei, noul primar al comunei Bulbucata, unul dintre cei 5 aleşi locali din judeţul Giurgiu de 100%, a fost învestit în funcţie şi a depus jurământul de primar. Cu această ocazie a fost constituit şi Consiliul Local al comunei Bulbucata.
La ceremonia de ieri, 14 octombrie, au participat: reprezentantul Instituţiei Prefectului, senatorul Toma Petcu, viitorul preşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu şi vicepreşedintele Cristian Anculescu.
” Astăzi am avut onoarea de a participa la învestirea primarului comunei Bulbucata, Iulian Andrei, ales cu o susținere covârșitoare din partea cetățenilor. Iulian preia această responsabilitate importantă de la mama sa, Lucia Andrei, o primăriță iubită și respectată de întreaga comunitate pentru devotamentul și realizările sale remarcabile în slujba oamenilor.
Îi urez mult succes lui Iulian în noua sa misiune și-i adresez sincere mulțumiri și felicitări doamnei Lucia Andrei pentru tot ce a făcut pentru bunăstarea și dezvoltarea comunei Bulbucata! „, a postat Toma Petcu, viitorul preşedinte CJ Giurgiu, pe pagina personală de socializare.


Publicat  :  octombrie 15, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare