Elena Lasconi anunţă că USR depune moţiune de cenzură împotriva guvernului

Elena Lasconi

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a anunțat că formațiunea pe care o conduce intenționează să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu şi cere liberalilor să semneze alături de Uniunea Salvați România.
Preşedintele USR, Elena Lasconi, i-a cerut marţi liderului liberalilor, Nicolae Ciucă, să vină cu un răspuns, în câteva ore, dacă sprijină sau nu moţiunea de cenzură pe care urmează să o iniţieze Uniunea Salvaţi România.
„ Lucrăm la textul moţiunii de cenzură prin care să dăm jos acest guvern incompetent şi corupt. Cerem tuturor forţelor democratice parlamentare, forţelor de dreapta să se alăture în demersul nostru pentru a oferi românilor o guvernare predictibilă, democratică, ce să îşi dorească să facă bine pentru ţară. Şi un mesaj special pentru foştii noştri parteneri de la PNL: aveţi câteva ore să le arătaţi românilor de partea cui sunteţi, de partea poporului sau de partea lui Marcel Ciolacu”, a spus Elena Lasconi.
„În câteva ore aş vrea ca domnul Ciucă să ne dea un răspuns, poate să ne aducă şi semnăturile tot în câteva ore”, a declarat Elena Lasconi, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.
Anunțul privind moțiunea de cenzură la adresa guvernului vine după decizia Curții Constituționale (CCR) de a interzice candidatura la prezidențiale a europarlamentarei Dianei Șoșoacă, dar și a anunțului PNL că rupe coaliția cu PSD, însă rămâne la guvernare.


Publicat  :  octombrie 8, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare