Senatorul Toma Petcu, viitorul preşedinte al Consiliului judeţean: Doresc să-i asigur pe toți primarii din județ că sunt deschis la orice inițiativă pe care doresc să o implementeze și că le voi oferi tot sprijinul necesar

Primari TransgazAstăzi, împreună cu primarii din localitățile Călugăreni, Stoeneşti, Schitu, Izvoarele, Răsuceni și Toporu, am avut onoarea de a ne deplasa la sediul Transgaz pentru a purta discuții esențiale cu directorul general Ion Sterian, precum și cu directorii adjuncți, responsabili de domeniul nostru de interes. Scopul principal al întâlnirii a fost identificarea celor mai eficiente soluții pentru racordarea acestor localități la Sistemul Energetic Național de Gaze și impulsionarea proiectelor de gaze aflate în desfășurare în aceste zone.
Dat fiind faptul că, în acest moment, doar localitățile Călugăreni și Stoenești beneficiază de surse de finanțare sigure, am explorat și alte variante de finanțare pentru celelalte localități. Discuția cu specialiștii a fost extrem de fructuoasă, aceștia oferind soluții concrete și fezabile pentru racordarea la Sistemul Energetic Național de Gaze Naturale. Sunt convins că soluțiile propuse și modul de acțiune stabilit pentru perioada următoare ne oferă speranțe mari că aceste proiecte vor fi implementate cu succes.
Doresc să-i asigur pe toți primarii din județ că sunt deschis la orice inițiativă pe care doresc să o implementeze și că le voi oferi tot sprijinul necesar în acest sens. De asemenea, adresez mulțumiri speciale domnului director Ion Sterian pentru deschiderea și colaborarea de care a dat dovadă. Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor factorilor implicați pentru contribuția lor esențială în realizarea acestor proiecte. În continuare, mă angajez să mă implic activ și direct pentru a ne asigura că aceste proiecte vor fi implementate cu succes în perioada mandatului meu.


Publicat  :  iulie 17, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare