25 de mii de voturi, este targetul ALDE Giurgiu pentru europarlamentare

muscalu 2

 

” Ne-am propus un target de 20 %, în voturi, aceasta însemnă aproximativ 25 de mii, fapt care demonstrează voinţa noastră de muncă şi organizarea eficienta „, a declarat Ionel Muscalu, candidat ALDE pentru alegerile europarlamentare, în cadrul conferinţei de presă de vineri, 5 aprilie.
În precampania electorală deja începută, ALDE pune accent pe echilibru, pe profesionalismul şi notorietatea persoanelor aflate pe lista de candidaţi:
” ALDE merge în continuare pe această idee de echilibru, propunându-şi să fie o busolă în politica românească, scopul nostru fiind stabilitatea şi dezvoltarea. Lista de candidaţi ALDE pentru europarlamentare cuprinde profesionişti, oameni care şi-au demonstrat de-a lungul timpului calităţile morale şi profesionale.
Suntem gata să susţinem demnitatea României şi drepturile acesteia în Uniunea Europeană!
Ştim că sunt mulţi români care au aşteptări mari de la noi, suntem pregătiţi să apărăm interesele României şi românilor în concernul valorilor economice şi culturale europene”, a mai declarat Ionel Muscalu, candidat ALDE pentru Parlamentul Europei.
Declaraţiile Alianţei Liberalilor şi Democraţilor giurgiuveni au fost confirmate în aceste zile, aceştia fiind prezenţi în mai multe localităţi din judeţul Giurgiu.muscalu general


Publicat  :  aprilie 7, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare