Portret de candidat: Stoica Bădişor, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Singureni

stoica badisor 2

 

Stoica Bădişor este născut şi crescut în comuna Singureni. Soţia sa este din aceeaşi localitate.
Ofiţer în rezervă, Stoica Bădişor a decis să candideze pentru funcţia de primar al comunei Singureni deoarece oamenii de aici simt nevoia unei administraţii locale moderne, îndreptată către nevoile comunităţii:
” Am o familie frumoasă şi o situaţie materială stabilă. Până în prezent nu am făcut politică. Am decis să candidez pentru funcţia de primar al comunei Singureni la impulsul oamenilor alături de care am crescut şi m-am format ca om. „, ne spune Stoica Bădişor, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Singureni.
Stoica Bădişor consideră că este o persoană simplă, care poate dialoga cu fiecare locuitor din Singureni. De altfel, o administraţie locală deschisă pentru fiecare cetăţean şi o solidaritate locală, sunt doar câteva dintre obiectivele lui Stoica Bădişor:
” Sunt om simplu, de la ţară, am plecat de jos şi ştiu ce însemnă muncă. Ştiu să conduc un tractor, dar şi să folosesc pixul. Mi-am propus să fiu un primar al tuturor, indiferent de situaţia materială, pregătire, ori categorie socială. Vreau o comună care să aibă toate utilităţile necesare şi acestea să fie accesibile tuturor. Vreau o comună curată şi o administraţie transparentă în cheltuirea banilor publici.
Îmi doresc dezvoltarea infrastructurii, pentru atragerea de investitori şi fonduri europene.
Vreau ca tinerii să rămână în localitatea natală.
Mai presus decât orice, vreau ca fiecare locuitor din Singureni să fie respectat şi ascultat de către autorităţile locale „, ne-a mai declarat Stoica Bădişor, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Singureni.


Publicat  :  august 11, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare