PSD Giurgiu îl susţine pe Niculae Bădălău pentru funcţia de preşedinte executiv

marian minaDeşi Niculae Bădălău încă nu a anunţat încă public dacă va candida pentru funcţia de preşedinte executiv la congresul din 10 martie 2018, social democraţii giurgiuveni, prin preşedintele Marian Mina, lasă să se întrevadă care este decizia acestuia.
Pe pagina sa de socializare, Marian Mina anunţă sprijinul Organizaţiei PSD Giurgiu pentru Niculae Bădălău şi Liviu Dragnea:
” Organizația PSD Giurgiu îl susține la Congres pe Niculae Bădălău pentru funcția de Președinte Executiv. Social-democrații giurgiuveni vor sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare!
Totodată, Membrii Consiliului Executiv Județean al PSD au votat, în unanimitate, vineri, 2.03.2018, o Rezoluție prin care filiala PSD Giurgiu își declară susținerea pentru președintele partidului, domnul Liviu Dragnea.
Prin această Rezoluție ne arătăm sprijinul pentru președintele partidului, singurul președinte votat de 435.172 de social democrați din țară și din străinătate, ceea ce înseamnă peste 80% din membrii PSD.
În urma acestui vot, în 2016, Liviu Dragnea a primit un mandat pentru patru ani.
Îl susținem pe Președintele PSD, Liviu Dragnea! „
La începutul acestei săptămâni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îl susţine pe senatorul de Giurgiu pentru funcţia de preşedinte executiv.


Publicat  :  martie 6, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare