Medici specialişti tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

ORL spital

Iuliana Grecu, medic specialist ORL, are 32 de ani. Este născută în Craiova, locuieşte în Bucureşti, şi a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

În urmă cu doi ani a ales să lucreze în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu:medic Iuliana Grecu

Dorinţa mea a fost să lucrez într-un spital, aici îţi poţi practica cu adevărat profesia. Oraşul Giurgiu este apropiat de Bucureşti, astfel nu îmi este greu să fac naveta.

De felul meu sunt o fire maleabilă şi tolerantă, iar interacţiunea cu pacienţii este uşoară. Mi-au plăcut giurgiuvenii şi colectivul ce activează în cadrul spitalului „.

Patologia problemelor medicale tratate în cadrul Secţiei ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu sunt numeroase: otite, otomicoze, otoragie, mastoidite, furuncule, otoscleroze, sindrom vestibular periferic, surditate de transmisie, sinuzita, amigdalita, flegmon amigdalian, laringite, edem de lueta, polipi, vegetaţii adenoidiene, glosite, epistaxis, traumatisme.

Îngrijorător este creşterea numărului cazurilor de cancer laringo-faringian:

„În ultima vreme depistăm tot mai multe cazuri de cancer laringo-faringian. Cei mai predispuşi sunt bărbaţii, cu vârsta între 50-60 de ani, care fumează şi consumă alcool. Orice răguşeală, care nu trece timp de 1 lună de zile, trebuie văzută într-un cabinet ORL şi investigată fibroscopic”

În vara acestui an, în perioada 11-15 iulie, medicul Iuliana Grecu merge în Austria, pentru un curs de specializare în chirurgia endoscopia a nasului: ” În profesia noastră trebuie să înveţi tot timpul. Astfel putem să oferim servicii medicale de calitate pentru pacienţii noştrii. În ultimul an, secţia noastră a fost dotată cu aparatura medicală performantă, cu ajutorul căreia putem efectua investigaţii şi intervenţii medicale diverse „.

Despre aparatura medicală performantă, care, prin finanţarea Consiliului Judeţean Giurgiu şi Ministerului Sănătăţii, a intrată în ultimul an în dotarea secţiei de ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în partea a doua a interviului realizat cu medicul special Iuliana Grecu.


Publicat  :  mai 9, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare