În comuna Singureni, „Nea’ Cutare” devine istorie!

Consilierul judeţean, din comuna Singureni, Mitică Micică a decis să părăsească PNL Giurgiu şi va candida la următoarele alegeri din partea ALDE.

Mai mult, acesta se alătura echipei condusă de către Camelia Teslaru, candidatul ALDE pentru funcţia de primar al comunei Singureni.
În exclusivitate pentru GiurgiuPeSurse Micică a declarat:
” Cred mai mult în echipa ALDE şi de aceea am decis să mă alături ei. Pentru funcţia de primar al comunei Singureni o susţin pe Camelia Teslaru. Este un om de calitate, un primar de care comuna noastră are nevoie. În data de 5 iunie, cele 800 de voturi ale mele vor merge către Camelia Teslaru”
foto1Camelia Teslaru, candidatul ALDE pentru primăria Singureni, are un profil total opus cu cel al primarului în funcţie: este o persoană calmă, civilizată şi bine instruită. A ocupat funcţia de director în cadrul mai multor societăţi comerciale de succes.
Cunoaşte foarte bine limbile engleză şi italiana şi are experienţa în întocmirea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană:
„Visul meu este o administraţie civilizată, care să respecte cetăţeanul, fiecare locuitor să fie privit ca OM, nu ” Nea’ Cutare ” nu am timp pentru tine. Oamenii din Singureni nu mai pot îndura încă patru ani umilinţele la care sunt supuşi de către Pătuleanu, doar pentru faptul că el este primar.
Mitică, este un mare câştig pentru proiectul meu. Sunt sigură că împreună vom reuşi să modernizăm comuna noastră”, a declarat Camelia Teslaru.


Publicat  :  aprilie 21, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare