Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 23-27 IULIE 2018

horoscopBerbec
Ai ocazia să pleci departe de casă încă de la începutul săptămână. Cu toate astea ești preocupat de obligațiile ce țin de serviciu sau de relația cu colectivul de muncă unde apar tot felul de schimbări, vești care mai de care mai interesante. În a doua parte a săptămânii te poți aștepta la răsturnări de situație legate de relația cu prietenii sau un grup de prieteni. Posibil să îți exprimi nemulţumirea deschis față de anumite persoane care nu se ridică la înălțimea aşteptărilor tale. La sfârșit de săptămână se cere prudență mai ales în relația cu anumite persoane din cadrul unei organizații, o asociație din care faci parte.

Taur
O săptămână agitată în ceea ce privește casa, relația cu părinții sau dacă te-ai decis să faci o schimbare de domiciliu. Este nevoie de multă implicare, de atenție la detalii și nu în ultimul rând de o bună colaborare cu partener/a de viață. E posibil să nu reușești să te faci înțeles de membrii familiei, una să spui și să se înțeleagă cu totul altceva. Așa că cel mai bine ar fi să taci și să faci sau se te axezi mai mult pe carieră, pe obligațiile ce tind e serviciu. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii. Nu este exclus să primești noi oportunități legate de carieră și să vrei să schimbi complet direcția. Va trebui să gândești foarte bine la alegerile pe care vrei să le faci acum. Nu este încă momentul potrivit pentru a da startul unui noi început profesional.

Gemeni
E posibil că starea ta de agitație să aducă neplăceri în relația de mariaj, așa că las-o mai ușor cu pretențiile, critică la adresa celuilalt. Privește cu atenție la ce ai de făcut vis-a-vis de relația cu rudele apropiate și nu te implica în anumite acțiuni care nu îți sunt întocmai pe plac sau depăşesc atribuțiile tale. Ține cont de ceea ce îți spune intuiția, îndeosebi ina doua parte a săptămânii și cu siguranță vei știi exact ce ai de făcut pentru ca lucrurile să se deruleze în favoarea ta, îndeosebi când vine vorba de relația cu persoane aflate departe, eventual în străinătate. Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de studii, de călătorii, de vacanță.

Rac
Chiar dacă ţi-ai propus să călătorești sau să te distrezi mai mult în această vară, se pare că lucrurile nu sunt întocmai cum ți-ai dori, îndeosebi resurselor financiare insuficiente. Nu este cazul să intri în panică, ba din contră, ai ocazia acum să descoperi noi posibilități de câștig. Este o săptămână a zbaterilor dar și a primirii de noi oferte de muncă, noi propuneri de colaborare sau pentru a da startul unor relații de prietenie constructive din punct e vedere profesional. la sfârșit de săptămână ești predispus la amenzi, probleme de sănătate său accident. Evită însă să semnezi vreun contract important!

Leu
Un început de săptămână neliniştiţi la capitolul relații sentimentale. Nu este cazul să exagerezi când vine vorba de relația cu sexul opus și să iei în serios chiar tot ce ți se promite. Știi exact ce ai de făcut iar acum ești într-o perioadă de intensă muncă și efort în plan profesional de parcă nu ai mai avea nici timp și nici chef de altceva. pe de altă parte se poate dovedi a fi o săptămână foarte intensă în relația de mariaj când se pot lua decizii ferme cu impact pe termen îndelungat. Așa că mare atenție la ce gândești și ce hotărâri iei acum întrucât există riscul să pui capăt definitiv unei relații de lungă durată. O perioadă de derută, de confuzie dar și de epuizare fizică și psihică.

Fecioară
Este șansa ta de a dezvolta noi relații de prietenie sau pur și simplu pentru a întâlni oameni interesanți ce te vor ajuta în demersurile tale profesionale sau a unei afaceri. Chiar dacă te-ai decis să te implici într-o colaborare de la care ai multe așteptări îndeosebi în plan material, financiar, o să ai surpriza, în a doua parte a săptămânii, că există o latură ascunsă a relației de parteneriat în care tocmai te-ai implicat. Vrei să schimbi ceva vis-a-vis de relația cu colegii sau colaboratorii și nu prea știi cum să faci. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la certuri, contraziceri și eventual la renunțarea bruscă legată de o colaborare sau loc de muncă. Mare atenție la eventuale probleme de sănătate!

Balanță
Nu strică să fii ceva mai precaut în relația cu anumiți prieteni. Mai ales dacă ai de făcut anumite schimbări ce țin de profesie. Posibil să apară răsturnări de situație legate de planul profesional sau de relația cu un anumit șef. Îți sunt răstălmăcite cuvintele sau nu ajung la timp anumite informații, documente. Oricât ai vrea să rezolvi la timp anumite sarcini de lucru, vei avea surpriza să constați că parcă totul îți iese pe dos sau că mai bine îți luai o vacanță. Tot ce ai de făcut acum este să fii mult mai echilibrat și să te preocupi de propria sănătate. Ți-ar prinde bine să fii mai atent la relația de dragoste și să eviți orice discuții în contradictoriu întrucât ești predispus la despărțire.

Scorpion
La început de săptămână ai ocazia să te bucuri de câștiguri din muncă propria dar la fel de repede se și cheltuie banii pe facturi sau eventual pe un tratament medical destul de costisitor. Relația cu persoane aflate în străinătate s-ar putea să te bulverseze și astfel să alegi să te retragi în mediul tău încercând să îți găsești starea de liniște. Spre sfârșitul săptămânii oricât de mult ți-aui propus să te ții departe de lumea dezlănțuită se pare că lucrurile tind să ia o întorsătură neplăcută legată de casă, de relația cu părinții sau pur și simplu să fii nevoit să îți schimbi domiciliu. Primești susținere din partea unei prietene, fie că este vorba de un sfat venit la momentul potrivit sau chiar un ajutor financiar.

Săgetător
Te poți aștepta la tot felul de surprize ce tind e sfera profesională sau în ceea ce privește un proiect la care ai lucrat de ceva timp. Problemele din prima partea a săptămânii te mobilizează, ambiționează determinându-te să iei decizii ferme, să faci schimbări în cadrul unui proiect sau să renunți la anumite colaborări. Nu este exclus să te decizi să urmezi noi cursuri de perfecționare sau să te reîntorci la un curs abandonat în urmă cu ceva timp. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la certuri în relația cu rudele apropiate. Mare atenție la actele pe care le semnezi sau la călătoriile pe care vrei să le faci. Ești predispus la accident.
Capricorn
Chiar dacă tu ești ferm convins că nu ai ce moșteniri să primești nu este exclus să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu rudele apropiate sau un fost partener/ă de viață legate de o casă, proprietate sau chiar de bani. Mare atenție în ceea ce priveşte banii, un contract de muncă sau dacă ai de semnat un contract cu banca vis-a-vis de obținerea unui împrumut bancar. Nu este cazul să te hazardezi acum în tot ce implică bani, investiții, achiziții de orice fel. În weekend ești predispus la certuri în relația cu propriul copil sau cu persoana iubită. Las-o mau ușor cu pretențiile și ai să vezi că se calmează și lumea din jurul tău.

Vărsător
Începi săptămâna cu un plan măreţ în suflet numai că persoanele pe care vrei să le implici în proiectul tău se pare că nu sunt întocmai de acord cu ce ţi-ai propus tu. Ai sentimentul că nu reușești să dai randament în ceea ce ține de un parteneriat, o colaborare sau în relația cu colegii de muncă. Prolemele de la locul de muncă se răsfrâng și în relația de mariaj. Acum e posibil să revină în viața ta o/un fost/ă partener/ă de viață care să îți dea viața complet peste cap. Ți se aduc tot felul e acuzații sau ești nevoit să te justifici pentru lucruri care nu le-ai făcut. Nu este exclus să fii nevoit să plătești o datorie. La sfârşit de săptămână există riscul să pui capăt unei relații de colaborare. Este timpul să îți schimbi atitudinea în relația cu ceilalți.

Pești
Un început de săptămână dedicat obligațiilor de serviciu dar și relației cu propria familie. Ai multe idei pe care te grăbești să le concretizezi. Primești susținere din partea partenerei de viață în ceea ce privește demersurile ce țin de o afacere personală. Ești nemulțumit de atitudinea unor colegi sau de locul de muncă. Ai sentimentul că nu ești apreciat la adevărata valoare sau că nu ți se face dreptate în ceea ce privește un post la care aspirai de ceva timp. Nu este o perioadă întocmai potrivită pentru a semna un nou contract de muncă. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește propria sănătate întrucât există riscul să recidiveze o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat în urmă cu ceva timp (aproximativ doi ani).

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  iulie 22, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare