Gigi Ştefan a trecut la ALDE

Toma Petcu-Gigi StefanGheorghe Ştefan, fostul preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Giurgiu, a anunţat joi, 2 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-a înscris în ALDE Giurgiu.
Nu este o trecere surprinzătoare, negocierile fiind intense în ultimele luni, la acestea participând şi preşedintele Călin Popescu Tăriceanu.
Este însă încă o lovitură dură pentru PNL Giurgiu, care în ultimul an a rămas fără ultimii doi preşedinţi ai partidului: Vasile Mustăţea şi Gigi Ştefan.

” Gigi Ştefan a fost preşedinte PNL Giurgiu, vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedintele Comisiei de agricultură din partid. Sunt bucuros că se alătură astăzi echipei ALDE Giurgiu, urmează să fie vicepreşedinte al filialei şi va avea în responsabilitate o zonă a judeţului.La nivel naţional, va face parte din departamentul de agricultură al partidului. Experienţa şi pregătirea profesională pe care o are, îl îndreptăţesc să fie preşedinte al acestui departament. Am spus întotdeauna că ne-am propus să fim a doua forţă politică din judeţul Giurgiu.
Acum, suntem foarte aproape de acest deziderat”, a declarat Toma Petcu, preşedinte ALDE Giurgiu.
În intervenţia sa, Gigi Ştefan a explicat care au fost motivele ce l-au determinat să facă acest pas:
” Nu a fost uşor pentru mine să iau această decizie, având în vedere că ultimii 4 ani au însemnat pentru mine multă muncă şi sacrificii. Ştiţi că în primăvara au avut loc alegerile interne în PNL, au trecut 6 luni şi nu mă regăsesc în actualul PNL. Acesta partid este astăzi complet deprofesionalizat.
A fost dorinţa mea să revin la Giurgiu, iubesc acest judeţ şi oamenii de aici !
Am ales ALDE Giurgiu, pentru că apreciez foarte mult organizaţia pe care a construit-o Toma Petcu.
Sunt în ALDE , pentru că am descoperită o echipă serioasă, unită, determinată să facă lucruri bune pentru acest judeţ.
Sper că prin venirea mea alături de această echipă, să aduc o plus valoare organizaţiei şi ALDE Giurgiu să fie a doua forţă politică la următoarele alegeri.”, a mai spus Gigi Ştefan.


Publicat  :  noiembrie 2, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare