PNL Giurgiu a depus listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare

candidatura PNL 1

Organizaţia PNL Giurgiu s- a prezentat astăzi, 16 octombrie 2024, la Biroul Electoral de Circumscripţie judeţeană nr. 19 Giurgiu, cu dosarele de înscriere a candidaţilor la alegerile parlamentare ce urmează să se desfăşoare pe data de 1 decembrie 2024.PNL Giurgiu

Lista candidaţilor PNL Giurgiu la alegerile pentru Senat este deschisă de Maria Gabriela Horga (economist, cadru didactic universitar, fost deputat ales) , urmată fiind de către Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, Toma Petcu, preşedintele ales al Consiliului judeţean Giurgiu şi Nicolae Enache, întreprinzător din zona de nord a judeţului.
Lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor are pe prima poziţie pe Andrei Alexandru ( în prezent tot deputat), urmat fiind de Aneta Matei (fost prefect, în prezent secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne), Alina Meclea (deputat în funcţie), Silviu Dumitrescu ( fost viceprimar al municipiului Giurgiu), Valentina Ghețu (inginer geodez) şi Adrian Chiran (preşedintele TNL Giurgiu).dosare PNL
Pentru depunerea candidaturilor, PNL Giurgiu a a strâns un număr record de semnături, peste 35 de mii.Dan Motreanu

” PNL Giurgiu are cea mai bună listă de candidați pentru Parlamentul României. Sunt candidați cu studii universitare de calitate, cu experiență administrativă, managerială și guvernamentală, candidați care pot reprezenta județul Giurgiu în funcții de conducere în comisii importante din Parlamentul României.
Am fost alături de colegii mei din PNL Giurgiu la depunerea listelor de candidați pentru Senat și Camera Deputaților.
La alegerile locale din 9 iunie, cetățenii din județul Giurgiu au ales proiectele PNL, au ales dezvoltarea. PNL a câștigat președinția CJ Giurgiu, prin Toma Petcu, primăria municipiului Giurgiu, prin Adrian Anghelescu, și primăriile din alte 43 de localități din județ. Acum, giurgiuvenii vor fi reprezentați și în Parlament de o echipă puternică.
În ultimii patru ani de zile, echipa liberală care conduce județul Giurgiu a obținut finanțări europene pentru proiecte în domenii cruciale precum infrastructură, sănătate sau educație. „, a declarat europarlamentarul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu.

Toma Petcu” PNL Giurgiu prezintă cea mai puternică echipă de parlamentari pe care un partid politic din județul Giurgiu o poate oferi, oameni cu mare experiență politică, probitate morală și o pregătire profesională foarte bună, care mi-au confirmat, în toate funcțiile pe care le-am avut de-a lungul timpului, fie că vorbim de administrație publică, locală sau centrală.
Am ales să mă pun pe un loc neeligibil pe această listă tocmai pentru a-mi arăta susținerea față de acești candidați la parlamentare, pentru că un președinte de Consiliu Județean nu își poate realiza și implementa proiectele fără să aibă cât mai mulți parlamentari care să-l reprezinte și să reprezinte județul respectiv în Parlament, susținându-i proiectele și ideile. Tocmai pentru că am avut această echipă puternică în ultimii patru ani, județul Giurgiu, prin PNL, a beneficiat de foarte multe proiecte de infrastructura mare.
Județul Giurgiu s-a aflat în top 3 la sumele importante alocate prin Programul Anghel Saligny, deși nu este cel mai mare județ. La fiecare rectificare bugetară, județul Giurgiu a primit sume consistente pentru echilibrarea bugetelor locale.
Toate acestea s-au întâmplat pentru că PNL Giurgiu a avut rezultate foarte bune și o echipă puternică, pregătită să susțină județul Giurgiu. Am nevoie, în continuare, de aceeași susținere în județ pentru a putea continua drumul spre dezvoltare pe care l-am început acum patru ani.
Succes, PNL GIURGIU! „ , a spus senatorul Toma Petcu, preşedintele ales al Consiliului judeţean Giurgiu.


Publicat  :  octombrie 16, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare