USR Giurgiu si-a ales candidatii pentru alegerile Parlamentare din 1 decembrie 2024.USR este singurul partid din Giurgiu care are pe liste DOAR giurgiuveni!

USR

Lista la Camera Deputatilor este deschisa de Ciprian Alexandru, Presedinte USR Giurgiu. El are 47 de ani, este absolvent al facultatii Cibernetica si Statistica economica in cadrul ASE Bucuresti si a lucrat 20 de ani in cadrul mai multor firme multinationale din domeniul Software si Cercetarii de piata. In 2021 in timpul mandatului de Subprefect al judetului Giurgiu s-a remarcat prin actiunile de protectia mediului desfasurate impreuna cu IPJ Giurgiu si Garda de Mediu.

Ciprian Alexandru In 2023 a fost intiatorul protestelor contra incineratorului de la Giurgiu, proiect stopat momentan datorita actiunilor comunitatii giurgiuvene.
Completeaza lista la Camera Deputatilor Valentin Parcalabescu, inginer instalatii din Joita, Mihai Dima, inginer constructii din Gradinari, Cristina Costea, farmacist din Cosoba si Cristi Enache, antreprenor din Ulmi.
Lista USR pentru Senat in judetul Giurgiu va fi deschisa de Codrut Cainaru, in varsta de 57 de ani. Acesta este inginer, casatorit si are o vasta experienta in domeniul antreprenorial, acumulata in cei peste 30 de ani de activitate. In ultimii ani, Codrut Cainaru s-a implicat activ in politica reusind sa se faca cunoscut pentru devotamentul sau fata de comunitate si pentru abilitatile sale de leadership.
La Senat urmatorii candidati sunt Badea Daniel, primar Crevedia Mare si Tinela Ayres antreprenor Marsa.
In Parlament echipa USR va sustine cauza judetului Giurgiu in ceea ce priveste imbunatatirea vietii comunitatilor giurgiuvene prin inlesnirea investitiilor in educatie, sanatate si industrie.


Publicat  :  octombrie 10, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare