Constantin Basangiac, candidatul ALDE Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean: Ştiu ce înseamnă munca, viaţa şi câştigul cinstit!

Basangiac

Am crescut in comuna Prundu, judetul Giurgiu şi am urmat cursurile Liceului Agro – industrial Hotarele.
De la terminarea liceului în 1990 şi până în anul 1991, când am plecat în armată, am lucrat la o fermă viticolă ce aparţinea de Staţiunea Viti – Vinicola Greaca, unde am lucrat la rând cu zilierii. După armată, din anul 1992 până în anul 1998, am fost profesor suplinitor la Şcoala Generală Puieni, iar în paralel, din 1993 până în 1998, am urmat cursurile facultăţii de drept.
Din 01.10.1999 şi până în prezent sunt avocat în Baroul Giurgiu. Ar fi multe de povestit aici, ca de exemplu: cum întindeam sârmă pentru noile culturi de vie, cum „plantam” cca. 40 de șpalieri pe zi la ferma viticolă, sau cum ajungeam plin de noroi la Şcoala Puieni în zilele ploioase, fiindcă de acasă din Prundu şi până la Şcoala Puieni mergeam pe jos, pe baltă, însă nu scriu o carte, ci încerc să vă conving că sunt unul dintre dumneavoastră şi nu vreun fandosit care va cere votul.
Sunt o persoană care a muncit pentru tot ceea ce are, iar când am vrut mai mult, am muncit mai mult, sau am făcut credite, ca şi dumneavoastră.
Deci ştiu ce înseamnă munca, viaţa şi câştigul cinstit!
Cât priveşte politica, nu am plecat din ALDE, întrucât, în primul rând nu sunt traseist, iar în al doilea rând pentru că doar aici puteam să-mi pun gândurile politice în practică.
Am refuzat să fiu unealta cuiva doar de dragul de a-mi fi mie bine. Este greu să o iei de la început, este greu să reconstruieşti, dar ştiu că vom reuşi, iar alegerile ce se apropie o să o dovedească.
Suntem o echipă de oameni muncitori, serioşi, responsabili, care îşi doresc binele tuturor, nu doar binele nostru!
Cum am spus şi mai sus, sunt un om ca toţi ceilalţi şi vreau să fac politică pentru noi toţi. Sper în încrederea dumneavoastră şi sper că pe 27 septembrie veţi vota ALDE!
Vă mulţumesc pentru răbdarea de a citi aceste rânduri, care sunt pline de sinceritate!

Comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) – Filiala Teritorială Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200063

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 24, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare