35 de cupluri premiate pentru aniversarea a 50 de ani de căsnicie

Mina+ BarbuPreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a participat miercuri, 13 decembrie, alături de primarul Nicolae Barbu, la înmânarea premiilor pentru cuplurile care, luna aceasta, au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Evenimentul a avut loc la Ateneul „Nicolae Bălănescu”.
„Vă mulţumesc frumos pentru invitaţie. Este o onoare să fiu aici, alături de dumneavoastră, sunteţi un exemplu pentru noi. Îmi doresc să vă urmez şi eu exemplul. Sper să reuşiţi măcar azi să uitaţi de toate greutăţile şi să vă bucuraţi de acest moment. Vă urez, de asemenea, sărbători liniştite, frumoase, alături de cei dragi!”, le-a transmis Marian Mina celor prezenţi.Mina+Barbu
” Un moment extrem de emoţionant pe care îl trăiesc în fiecare an, în luna decembrie, alături de cuplurile care împlinesc cinci decenii de viaţa împreună. Anul acesta, îl am alături pe preşedintele Consiliului judeţean, Marian Mina şi amândurora ne revine onoarea de a le acorda un premiu în bani, diploma de merit şi un buchet de flori.
Mă înclin în fața dumneavoastră şi vă urez viața lungă împreună! „, a adăugat Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu.
Au fost premiate 35 de cupluri. Acestea au primit din partea municipalităţii o sumă de bani, diplome şi flori. De asemenea, au ascultat, la finalul festivităţii, şi un spectacol de muzică populară cu artişti locali.


Publicat  :  decembrie 13, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare